Studenti

Od IT-a do profesionalnog kulinarstva

“Privatni i profesionalni život u potpunosti su mi se razlikovali. Slobodno vrijeme koristio sam samo za istraživanje novih restorana i barova u Sydneyu, sve u želji da isprobam što više novih okusa i kombinacija. Stalno sam kuhao doma za prijatelje, uživao u eksperimentiranju, probavanju novih namirnica i začina, a onda sam u jednom momentu shvatio da cijelo svoje slobodno vrijeme i zaradu trošim jedino i samo na hranu i putovanje.”
Pročitaj više

Na listi od 65 škola, Kul IN mi je bio prvi izbor

“Školovanje je bilo doista intenzivno, ali sam naučila puno o sebi. Po prvi puta sam se sama odselila u zemlju u kojoj nikoga ne poznajem, tako da mi je i to bilo zanimljivo iskustvo. Naučila sam se nositi s problemskim situacijama u kuhinji, kako ih rješavati s timom kojega sam tek nedavno upoznala, zatim živjeti s ljudima koje nisam poznavala, a najljepše od svega je bilo stvaranje novih prijateljstava. Prošla sam jedinstveno osobno putovanje, naučila nove vještine kuhanja, usavršavala se svakim danom sve više i uživala u svom napretku.”
Pročitaj više

Od gastrovirginsa do vlasnika uspješnog restorana

Andrii i Tetiana bračni su par iz grada Harkiva u Ukrajini, a osim što zajedno dijele ljubav, odnedavna dijele i strast prema kuhanju. Njihova priča idealan je primjer kako nikada nije kasno za otkriti onaj pravi poziv. Kao uspješni poduzetnici došli su do osobnog i profesionalnog zasićenja te su se odlučili u potpunosti promijeniti vlastiti život.
Pročitaj više

Želim gastronomijom educirati

Tijekom studija ekonomije i menadžmenta u Litvaniji, Yaqub je odlučio uzeti godinu dana pauze kako bi upisao studij kulinarstva. Kao pravi mlad čovjek koji je još u otkrivanju svojih profesionalnih afiniteta, Yaqub se odlučio svoja znanja nadograditi u još jednom zanimanju.
Pročitaj više
Prethodna 1 2