Vijesti

Dani otvorenih vrata 11.07. i 14.07.

Za sve zainteresirane polaznike organiziramo Dane otvorenih vrata. Ako biste željeli dogovoriti razgledavanje škole uz stručno vodstvo, upoznati predavače, sadašnje polaznike, istražiti mogućnosti stažiranja ili zapošljavanja po završetku programa, rezervirajte vaš termin!
Pročitaj više

Studij kulinarstva u talijanskoj prijestolnici gastronomije

Očuvavši bogatu kulinarsku tradiciju koja se prenosila generacijama i pažljivo upotpunjavala novim idejama, Italija si je zasluženo priskrbila status dominantne svjetske gastronomske sile. Ozbiljan pristup gastronomiji i prehrambenoj industriji, danas u vrijeme stvaranja jedne globalne visoke kuhinje, Talijani su uspjeli zadržati vlastitu autonomnost i inovativnost, čime su se nametnuli kao vodeća zemlja za edukaciju budućih chefova. Moderna talijanska kuhinja danas je tako uzor svjetskom gastro svjetonazoru.
Pročitaj više

Od IT-a do profesionalnog kulinarstva

“Privatni i profesionalni život u potpunosti su mi se razlikovali. Slobodno vrijeme koristio sam samo za istraživanje novih restorana i barova u Sydneyu, sve u želji da isprobam što više novih okusa i kombinacija. Stalno sam kuhao doma za prijatelje, uživao u eksperimentiranju, probavanju novih namirnica i začina, a onda sam u jednom momentu shvatio da cijelo svoje slobodno vrijeme i zaradu trošim jedino i samo na hranu i putovanje.”
Pročitaj više

Upoznaj svijet kulinarstva u društvu kolega iz cijeloga svijeta

Profesionalni kuhari i slastičari iznenađuju nas zadivljujućim jelovnicima koji su spoj osobne gastronomske tradicije te mnogobrojnih iskustava školovanja i rada u različitim zemljama. Kontinuirana komunikacija, učenje i rad s kolegama iz cijeloga svijeta čine školovanje u Kulinarskom Institutu Kul IN posebnim. Internacionalno okruženje polaznicima omogućuje umrežavanje koje ih uspješno priprema za nadolazeću profesionalnu karijeru. Upisi za programe u srpnju traju do 14. srpnja 2017.!
Pročitaj više