Vijesti

Dani otvorenih vrata 14.09. i 15.09.

Za sve zainteresirane polaznike organiziramo Dane otvorenih vrata. Ako biste željeli dogovoriti razgledavanje škole uz stručno vodstvo, upoznati predavače, sadašnje polaznike, istražiti mogućnosti stažiranja ili zapošljavanja po završetku programa, rezervirajte vaš termin!
Pročitaj više

Peruanska i japanska kuhinja u Kul IN-u

U otkrivanju gurmanskih tragova minulih i suvremenih civilizacija imat će prilike zajedno s nama uživati svi istinski gastronomadi na radionici Peruanske i japanske kuhinje u Kul IN-u koja će se održavati u petak i subotu, 29. i 30. rujna 2017. godine.
Pročitaj više

Tjedni tečaj slastičarstva

Kulinarski Institut Kul IN osmislio je Tjedni tečaj slastičarstva namijenjen profesionalnim slastičarima željnima dodatne specijalizirane edukacije i početnicima koji žele preusmjeriti svoju karijeru ka profesionalnom slastičarstvu. Tjedni tečaj slastičarstva trajat će od 09.10. do 15.10.2017. Prijave su u tijeku!
Pročitaj više

Studij kulinarstva u talijanskoj prijestolnici gastronomije

Očuvavši bogatu kulinarsku tradiciju koja se prenosila generacijama i pažljivo upotpunjavala novim idejama, Italija si je zasluženo priskrbila status dominantne svjetske gastronomske sile. Ozbiljan pristup gastronomiji i prehrambenoj industriji, danas u vrijeme stvaranja jedne globalne visoke kuhinje, Talijani su uspjeli zadržati vlastitu autonomnost i inovativnost, čime su se nametnuli kao vodeća zemlja za edukaciju budućih chefova. Moderna talijanska kuhinja danas je tako uzor svjetskom gastro svjetonazoru.
Pročitaj više

Od IT-a do profesionalnog kulinarstva

“Privatni i profesionalni život u potpunosti su mi se razlikovali. Slobodno vrijeme koristio sam samo za istraživanje novih restorana i barova u Sydneyu, sve u želji da isprobam što više novih okusa i kombinacija. Stalno sam kuhao doma za prijatelje, uživao u eksperimentiranju, probavanju novih namirnica i začina, a onda sam u jednom momentu shvatio da cijelo svoje slobodno vrijeme i zaradu trošim jedino i samo na hranu i putovanje.”
Pročitaj više