Vijesti

Dani otvorenih vrata 19.02.2018.

Za sve zainteresirane polaznike organiziramo Dane otvorenih vrata. Ako biste željeli dogovoriti razgledavanje škole uz stručno vodstvo, upoznati predavače, sadašnje polaznike, istražiti mogućnosti stažiranja ili zapošljavanja po završetku programa, rezervirajte vaš termin!
Pročitaj više

Život chefa je nevjerojatan i lud u svakom smislu

“Kada sam počela, radila sam kuhinju koja nije predstavljala mene, prezentirala je samo tehnike i namirnice s kojima sam se naučila kuhati, ali u jednom trenutku sam shvatila da želim stvoriti kuhinju koja nosi dio mene, što nije nimalo jednostavno. Za razotkrivanje vlastitog identiteta i osobnosti kroz kuhanje potrebno je proći kroz dug proces, skinuti sve sa sebe, ogoliti se i dopustiti si slobodu.”
Pročitaj više

Program stažiranja

Nakon uspješno završenog programa i položenih ispita polaznici koji imaju želju nastaviti svoja znanja i vještine nadograđivati kroz rad u renomiranim hrvatskim i talijanskim hotelima, restoranima, slastičarnicama te catering kompanijama ili hrvatskim vinarijama, vinotekama i wine barovima predavački tim Kulinarskog Instituta Kul IN će uz neprestani rad i praćenje razvoja polaznika odabrati odgovarajuće mjesto stažiranja prema individualnim kvalitetama i daljnjem profesionalnom usmjerenju polaznika.
Pročitaj više

Putovanje iz Brisbanea otkrilo mi je profesionalno slastičarstvo

“Po završetku programa slastičarstva u Kul IN-u počela sam graditi ideju o vlastitoj kompaniji u sklopu koje bi pripremala dekorativne torte, sitne catering slastice i kolače. Na moju veliku sreću za početak sam imala priliku vježbati u profesionalnoj kuhinji obiteljskog caffe bara, što je doista velika pomoć za svakog početnika.”
Pročitaj više