Događanja

Peruanska i japanska kuhinja u Kul IN-u

U otkrivanju gurmanskih tragova minulih i suvremenih civilizacija imat će prilike zajedno s nama uživati svi istinski gastronomadi na radionici Peruanske i japanske kuhinje u Kul IN-u koja će se održavati u petak i subotu, 29. i 30. rujna 2017. godine.
Pročitaj više

Novi okusi slastičarstva uz Roberta Bašića

U sklopu ciklusa gostujućih predavača kroz demo prezentacije i upoznavanja s eminentnim kuharima i slastičarima neprestano nastojimo polaznicima približiti kulinarsku profesiju. Na predavanju najpoznatijeg hrvatskog restoranskog pastry chefa i chocolatiera, Roberta Bašića tražilo se mjesto više. Kao vrhunski mentor, Robert Bašić bez okljevanja je odgovarao na sva pitanja, podijelio s nama svoja profesionalna i životna iskustva, ali i uspio nam prenijeti strast prema čokoladi.
Pročitaj više

Upoznaj svijet kulinarstva u društvu kolega iz cijeloga svijeta

Profesionalni kuhari i slastičari iznenađuju nas zadivljujućim jelovnicima koji su spoj osobne gastronomske tradicije te mnogobrojnih iskustava školovanja i rada u različitim zemljama. Kontinuirana komunikacija, učenje i rad s kolegama iz cijeloga svijeta čine školovanje u Kulinarskom Institutu Kul IN posebnim. Internacionalno okruženje polaznicima omogućuje umrežavanje koje ih uspješno priprema za nadolazeću profesionalnu karijeru. Upisi za programe u listopadu traju do 9. listopada 2017.!
Pročitaj više

Kulinarstvom upoznajemo svijet

Putovanje i učenje savršen su spoj za svakog pravog studenta. Upoznajući nove jezike, kulturu, način rada i stil života studenti imaju idealnu priliku da uz specijalizirana znanja stvore i jasniju sliku o svim ljepotama i različitostima koje nudi svijet.
Pročitaj više

Enogastro tradicija Zlatne doline

Putevi hrane do stola su trnoviti međutim najljepše predstavljaju veliki civilizacijski pomak. Tehnologija u proizvodnji i obradi namirnica ubrzano napreduje. Puno smišljenog rada, truda i znanja koje se generacijama prenosilo i unaprjeđivalo doveli su nas do današnje trpeze. Ljubav prema hrani duga je i čudesna koliko i samo čovječanstvo.
Pročitaj više