Novosti

16
Nov

Međunarodni tjedan talijanske gastronomije

Neraskidiva veza tradicije i suvremenosti priča je o uvijek inovativnoj i kreativnoj talijanskoj kuhinji. Kulinarski show vodit će poznata talijanska chefica Isa Mazzocchi, čiji restoran La Palta je nagrađen Michelinovom zvjezdicom, a Fabio Amadei, profesor povijesti i kulture talijanske gastronomije, Talijanske kulinarske akademije ALMA, predstavit će magičnu vezu Emilie-Romagne, skladatelja Giuseppe Verdia i umjetnosti kuhanja. Prijave za kulinarski show su u tijeku!
Pročitaj više
8
Nov

Dani otvorenih vrata: Školovanje za kulinarske managere

U sklopu predstavljanja novog programa Kulinarski Management polaznici će biti u prilici upoznati dio predavačkog tima obiju škola ZŠEM i Kul IN, razgledati školu, upoznati sadašnje polaznike, istražiti mogućnosti stažiranja ili zapošljavanja po završetku programa te ispuniti prijave. Za sudjelovanje na Danu otvorenih vrata: Školovanje za kulinarske managere možete se prijaviti do 20.11.2017.!
Pročitaj više
3
Apr

Od IT-a do profesionalnog kulinarstva

“Privatni i profesionalni život u potpunosti su mi se razlikovali. Slobodno vrijeme koristio sam samo za istraživanje novih restorana i barova u Sydneyu, sve u želji da isprobam što više novih okusa i kombinacija. Stalno sam kuhao doma za prijatelje, uživao u eksperimentiranju, probavanju novih namirnica i začina, a onda sam u jednom momentu shvatio da cijelo svoje slobodno vrijeme i zaradu trošim jedino i samo na hranu i putovanje.”
Pročitaj više
28
Feb

Na listi od 65 škola, Kul IN mi je bio prvi izbor

“Školovanje je bilo doista intenzivno, ali sam naučila puno o sebi. Po prvi puta sam se sama odselila u zemlju u kojoj nikoga ne poznajem, tako da mi je i to bilo zanimljivo iskustvo. Naučila sam se nositi s problemskim situacijama u kuhinji, kako ih rješavati s timom kojega sam tek nedavno upoznala, zatim živjeti s ljudima koje nisam poznavala, a najljepše od svega je bilo stvaranje novih prijateljstava. Prošla sam jedinstveno osobno putovanje, naučila nove vještine kuhanja, usavršavala se svakim danom sve više i uživala u svom napretku.”
Pročitaj više