Profesionalni kuhar za catering i buffet

Kulinarska profesija nudi brojne mogućnosti specijalizacije, a jedna od njih je catering i buffet. Svjetski trendovi i standardi u posluživanju, pripremanju i serviranju hrane sve su više prisutni i na hrvatskom tržištu. Upravo iz tih razloga, manifestacije, obljetnice te društvena i poslovna događanja su nezamisliva bez dobre usluge hrane i pića. Osnovni cilj cateringa i buffeta je pružanje zaokruženog gastronomskog užitka.

U sklopu ovog programa polaznici ne samo što će naučiti tehnike pripreme hrane, stilove i načine aranžiranja, već i profesionalne standarde prezentacije i usluge hrane.  

Program Profesionalni kuhar za catering i buffet je namijenjen pojedincima koji žele proširiti svoja znanja i usmjeriti svoju profesionalnu karijeru prema svijetu kulinarstva, bez obzira na fokus dosadašnjeg djelovanja.

 

Po završetku programa Kul IN dodjeljuje Kul IN certifikat Profesionalni kuhar za catering i buffet.


Trajanje programa: 2 mjeseca

Trošak programa po studentu je 4.625,00 Eura, PDV je uključen u cijenu.

Navedena cijena uključuje:

  • Cjelokupan program Profesionalni kuhar za catering i buffet
  • Smještaj u mjestu odvijanja nastave (Sisak)
  • Ručak od ponedjeljka do petka (Sisak)
  • Prijevoz tijekom terenske nastave i izleta
  • Nastavni materijal
  • Uniforme

Za naše first minute polaznike nudimo kupon u iznosu od 200 Eura. Upišite željeni program dva mjeseca prije početka školovanja i ulovite kupon.

 

Upisi za programe u listopadu traju do 09. listopada 2017.!

Termini izvođenja nastave za 2017. godinu:

  • 23.10.2017. - 22.12.2017.
  • 08.01.2018. - 09.03.2018.
  • 12.03.2018. - 11.05.2018.
  • 14.05.2018. - 13.07.2018.
  • 06.08.2018. - 05.10.2018.
  • 15.10.2018. - 14.12.2018.

 

Detaljan pregled programa: 

PREDMET

BR. SATI

METODE UČENJA

Uvod u catering i buffet 6 Teorija i vježbe
Oprema i metode rada u cateringu i buffetu 23 Teorije i vježbe
Obrada i čuvanje namirnica 21 Teorija i vježbe
Izrada recepata i jelovnika 13 Teorija i vježbe
Svjetski trendovi u cateringu i buffetu 6 Teorija i vježbe
Organizacija posebnih catering i buffet događaja 15 Teorija i vježbe
Sigurnost u kuhinji i zaštita na radu 17 Teorija i vježbe
Praktična nastava 130 Praksa
Osnove enologije i kušanja vina 42 Teorija i vježbe
Menagament u ugostiteljstvu 10 Teorija i vježbe

Ukupan broj sati

283

 

Ukupan broj mjeseci

2

 

Ostale informacije o školovanju:

  • Nastavni program: 5 sati kulinarskih praktikuma, svakim danom od ponedjeljka do petka
  • Jezik: hrvatski i engleski jezik
  • Nastavni materijali: osigurani od strane  Kul IN-a
  • Uniforme: osigurane od strane Kul IN-a

 

Stažiranje

Nakon uspješno završenog programa i položenih ispita. Polaznici koji imaju želju nastaviti svoja znanja i vještine nadograđivati kroz rad u renomiranim hrvatskim hotelima ili restoranima, Kulinarski Institut Kul IN će im omogućiti priliku za stažiranje.

Kulinarski Institut Kul IN će s obzirom na kvalitete, sposobnosti i želje polaznika odabrati mjesto stažiranja. U sklopu stažiranja koje traje tri tjedna, polaznici će imati priliku uz profesionalno mentorstvo steći dodatna znanja i vještine te iskusiti rad u profesionalnom okruženju. 

Za vrijeme stažiranja polaznicima nije osiguran smještaj i hrana.

 

Za sva dodatna pitanja i  informacije javite se na:

 

Pozivamo vas da nas dođete posjetiti. U obilazak škole uključeno je stručno vodstvo i upoznavanje s predavačima.

 

Kul IN je mjesto gdje se Vaša strast pretvara u uzbudljivu karijeru u čudesnom svijetu hrane, pića i slastica.

Obratite nam se s povjerenjem već danas!

 

KUL IN - Prijavnica - Profesionalni kuhar za catering i buffet