Slatki spas ljetnih dana

Sladoled, idealan slatki izbor vrućih ljetnih dana, vodi vas ravno u Kul IN na radionicu deserata spravljenih od ove hladne slastice. Vjerojatno najpoznatiji desert na svijetu ovoga puta biti će vam predstavljen kroz pripremu u nešto drugačijim varijantama i poslužiti kao baza pri izradi sladoledne torte, pohanog sladoleda, sandwich sladoleda i sladoleda na štapiću. Pridružite nam se u petak, 15. lipnja i osvježite si vikend!

Predavač: Marko Hernaut

Datum i vrijeme: 15. lipnja 2018., od 16 – 20 h

Radionicu će voditi Marko Hernaut, stalni predavač slastičarskih praktikuma Kul IN-a i profesionalni slastičar s dugogodišnjim iskustvom u uglednim zagrebačkim slastičarnicama poput slastičarnice Slatkiš, Zagreb i Vincek. Uz stručno vodstvo, tijekom radionice proći ćemo kroz sve faze pripreme sladolednih deserata, koje uključuju:

  • Pripremu keksa i biskvitnih podloga za deserte
  • Pripremu preljeva za sladolede
  • Oblikovanje sladoleda prema željenom desertu (torta, pohani sladoled, sandwich sladoled, sladoled na štapiću)
  • Ukrašavanje i serviranje sladolednih deserata

Radionica je namijenjena profesionalcima, amaterima i svim zainteresiranim ljubiteljima sladoleda!

Radionica je besplatna i otvorena za javnost. S obzirom na ograničen broj sudionika, rezervirajte svoje mjesto na vrijeme, prijavom na email: info@kulinst.com ili na boj telefona 044/538 880.